Studentpresent

Så var det då snart igen den där tiden på året när det är dags för studentexamen av olika slag, vilket som bekant alltid är trevligt att bli bjuden på. Givetvis skall man också ha en present med sig till studenten och just vad man kan köpa tänkte vi tipsa om här nedan.

Vill man vara på den säkra sidan och ge en present som alltid uppskattas är självfallet pengar ett bra alternativ. Kanske kan man lägga pengar i något roligt kort eller kuvert för att göra det hela lite extra kul.

För den som tycker pengar är lite tråkigt finns det förstås en rad andra alternativ. Varför till exempel inte ge någon en häftig pryl som till exempel en chokladfontän, en ölkylare eller kuddhögtalare.

Ett annat alternativ kan vara att ge studenten en upplevelse i någon form. Det kan till exempel handla om en ballongflygning, skjuta med pistol, köra Ferrari eller ett fallskärmshopp.

Är man nära anhörig till studenten kan det också vara roligt att ge bort ett fotoalbum eller kanske en bok där hela livet från nyfödd till student skildras. Det är något som definitivt kommer att uppskattas.

admin