Som nybliven förälder

Som nybliven förälder så blir det en relativt stor förändring i livet, nu är det en till som man ska tänka på och ta hand om. Man måste lägga egot åt sidan och fokusera på den lilla nya människan som kommit in i familjen. Det gäller att ta vara på stunder av lycka och det positiva som en ny familjemedlem ger. Att det kan bli lite sömn och en hel del oro, det får man på köpet.

baby

Från att enbart varit två så har det kommit en till som behöver vår uppmärksamhet, det blir en omställning och det är mycket som ska ordnas med. Under graviditeten så kan man har hunnit fixa det mesta som behövs just när barnet kommit. Det är en hel del som behövs för att livet som småbarnsförälder ska fungera.

Det finns många frågor när man blivit förälder och visst finns det svar på det mesta, många gånger så kanske vi redan vet svaren men vi känner oss ändå tvungna att ställa dom för att säkerställa att vi kände rätt. Med tiden så lär vi oss hur den lille krabaten fungerar och man får bättre självförtroende som förälder.

Man lär sig allt eftersom tiden går och man får uppleva saker som man aldrig har upplevt tidigare, utvecklingen från att varit en liten bebis till att kunna fokusera och som kommer att kräva ännu mer uppmärksamhet. Livet är fantastiskt och att bli förälder är ett fantastiskt äventyr.

admin