Shoppa inför resan

Planerar ni att åka bort, kanske till och med utomlands, under semestern? Även om ni ska åka på en shoppingresa kan det vara nödvändigt att göra lite shopping inför resan. 

Badkläder

Under sommaren ska man bada! Och det betyder att man måste ha med sig ett par snygga badkläder som man trivs i och som gärna håller säsongen ut. Sidor som Phax Swimwear har jättesnygga badkläder, både bikinis och baddräkter. Du kan också hitta tunikor och strandplagg så du inte behöver bränna dig även om du spenderar hela dagarna på stranden.

Tillsammans med badkläder borde du även köpa med solskydd. Det man köper utomlands kan ha sämre verkan eller så är de dubbelt så dyra. Köp ett med hög solskyddsfaktor, du kommer att bli solbrun även om du skyddar dig. Om man bränner sig i solen kan hela resan förstöras. Ta på dig solskyddet på morgonen innan ni går ut och smörj gärna in en gång till efter du har badat eller duschat.

Smarta saker

Tänk efter: vad har ni planerat att göra under semestern? Ska ni ut på äventyr kan det vara bra att ta med en kompass och även skriva ned diverse nödnummer som kan vara bra att ha.

Även om broschyren utlovar strålande sol, kan ni drabbas av växlande väder så packa smart. Ta med några varmare kläder ifall det blir kallt. Ta med både bekväma och stiliga kläder: man vet aldrig vart man hamnar och en dag kanske ni vill gå på en finare restaurang.

admin