Nyttiga nättips

Visst kan man ägna sig åt mycket roligt på nätet, som till exempel att spela spel, lyssna på musik och titta på film, men man kan också ägna sig åt en hel del nyttiga saker och vilka dessa kan bestå i kommer det några tips på här.

närbild på händer på dator

Gå på banken

Att gå på banken på nätet är betydligt smidigare än att behöva masa sig ner till bankkontoret. Med hjälp av Internetbanken, som erbjuds av i stort sett alla banker, kan man bland annat betala räkningar, göra överföringar mellan olika konton samt handla med aktier.

Deklarera

En annan ekonomiskt relaterad sak som man med fördel också gör på nätet är att deklarera. Att deklarera på nätet är betydligt smidigare än att göra det på papper, framför allt om man inte ska fylla i någonting extra utan bara skicka in sin deklaration. Skickar man in sin deklaration på nätet kan man dessutom få tillbaka eventuella skattepengar innan midsommar.

Kolla när bussar och tåg går

Har man ingen tidtabell hemma är det väldigt enkelt att kolla när exempelvis bussen eller tåget går direkt på nätet. De allra flesta resebolag har dessutom tjänster som gör att man direkt kan fylla i vart man vill åka och sedan få upp hela resvägen.

admin