Lek och spel på nätet

Det är alltid roligt att kunna spela spel med barnen eller vännerna. Eller varför inte leka lite på kalaset eller firmafesten? På nätet kan man hitta det mesta. Vi presenterar ett inspirerande axplock av vad du kan hitta. 

Spel

Det här är förstås en väldigt bred kategori. Spel kan betyda flera olika saker och spelar på flera olika plattformar. Företag som säljer tv-spel säljer sällan brädspel också och tvärtom. En alltiallobutik är lämpligt när man har beslutsamhetsångest men du hittar oftast ett större och mer varienda utbud om du besöker spelbutiker som inriktar sig på en typ av spel.

Är man sugen på tv-spel så kan man alltid läsa om nyheterna på Game Stop. De har fysisk butiker runt hela landet och tar även emot begagnade spel och konsoler. Vill man inte betala 400 kronor för ett nytt spel kan man panta in några gamla och bara betala mellanskillnaden.

Gillar man mer brädspel så finns det bästa utbudet med de bästa priserna hos World of Board Games. Deras butik ligger i Umeå men deras webbsida är nästan bättre. Här finner man utförliga beskrivningar av spelen och hur man spelar det, samt rankningssystem om vilka som är populärast och säljer bäst.

Lekar

Att få leka av sig lite är bra för barn och vuxna. Man ska aldrig tappa barnet i sig. Varför inte dra ihop ett gäng kompisar och spela Twister? Vi lovar att det bjuder till många fall och skratt. Vill man vara utomhus kan man besöka exempelvis Clas Ohlson och köpa några utomhuslekar såsom kubb och trädgårdsyatzi.

Om det vankas barnkalas kan man söka upp en butik på nätet och köpa en färdigbyggd fiskedamm eller sätta svansen på åsnan. Då kan de vuxna koppla av lite medan barnen skojar på för sig själva. Fast det är ju ganska roligt att vara med också!

admin