Köpa till barnen på nätet

När första barnet är på väg, ändras hela livet. Det kommer helt nytt ansvar, man är bunden till en annan resten av livet. Och sedan ska det köpas in alla barnsaker. Och man måste börja från noll, innan har man inte en enda barnsak och nu ska man ha allt som ett barn behöver. 

shutterstock_145556350

Kläderna

Barn växer otroligt snabbt, de behöver mängder med kläder i olika storlekar. Och man vill gärna ha ganska stora mängder plagg eftersom det blir många fläckar och olyckor under dagen. För att inte behöva tvätta maskin efter maskin, varje dag, måste det finnas några ombyten.

Vill man ha nya barnkläder men inte betala hutlösa priser ska man vända sig till rabattsidor. Där kan du få rabattkuponger att använda i olika butiker, och kan få fler plagg för pengarna.

Ett annat sätt är att kolla in Tradera och Blocket. Båda ställena är populära när det kommer till att sälja barnkläder. Ibland kan man till och med hitta en annons där barnkläder säljs kilovis istället för styckvis. Är man inte så petig på färg och form, kan man tjäna in många slantar.

Tillbehören

Barnen ska inte bara ha kläder på kroppen. Det finns högre kostnader som också tillkommer. Ett barn ska sitta säker i bilen, de behöver en barnstol som man måste uppdatera medan barnet växer. För att underlätta promenader och olika utomhusaktiviteter, behöver man en bra vagn. Kanske också en sittvagn för barnet när han eller hon blir äldre.

Just bilstolar kräver hög säkerhet och kvalité. Här ska man inte försöka komma undan billigt. Äldre modeller kan ha försvagats genom åren och rekommenderas inte att köpas. Även begagnade modeller kan ha tappat sin effektivitet. Köp nytt istället.

En vagn kan man vara mer liberal med. Det finns dem som köper gamla vagnar från 60-talet och renoverar upp dem. Ska man vara ute mycket i skog och mark, kanske börja babyjogga med vagnen behövs det stadiga hjul med lås och som gärna är lätt att svänga med. Då behöver man betala lite mer, men kan ha turen att hitta en begagnad. Många barnfamiljer försöker gärna sälja sina vagnar när deras barn vuxit ur dem.

admin