Köpa hårförlängningar online


Hårförlängningar har blivit väldigt populärt på senare tid, många känner att skulle vilja ha längre eller fylligare hår, och att styla håret kommer man bara så långt med.

6260924-brown-hair-extensionsFördelarna med shoppa på nätet är säkert de flesta bekanta med vid det här laget. Man behöver inte hålla sig till affärernas öppnings- och stängningstider, vänta i kö vid kassan, men kanske bäst av allt, kan man ofta hitta bättre priser och utbud på nätet.

Hårförlängningar var länge ganska uppenbara och det var inte alltid lätt att hitta toner som blandades väl med sitt eget hår. Men tack vare både kvaliteten av dagens hårförlängningar, och de moderna metoderna man använder för att fästa dem, går förlängningarna knappt att urskilja från ens naturliga hår. Så länge det görs rätt.

En av fördelarna med hårförlängningar är när man vill göra slingor i håret. Genom att använda sig av hårförlängningsslingor skonar man håret från att behöva blekas och färgas. Med en typ av förlängningar som kallas clip on/clip in, som man enkelt kan fästa och ta bort när man vill, kan man dessutom matcha sina slingor med sin klädsel. Pozehair är en webbutik där man kan hitta många olika färger, sen är det bara att välja och matcha som man vill. Har man aldrig har använt clip on förlängningar tidigare, är det en bra idé att att även läsa om deras skötselråd, så håller sig produkten längre. Nedan är en video från en ung dam som visar hur hon sätter in sina clip ins.


Är man intresserad av att köpa en mer långvarig hårförlängning från nätet, är det bra om man först hör med sin frisör om de kan sätta in förlängningarna även om du inte köper de av dem. Många frisörer idag är villiga att erbjuda den tjänsten, men det är bäst att fråga först. Man bör undvika att sätta in de mer avancerad själv om man inte är så erfaren.

Hårförlängningar är dessutom tåligare än vad många tror. De flesta sorter går att torka med hårtork, kan lockas med locktång, och står ut med de flesta behandlingar som man använder på sitt eget hår. Vissa går till och med att färga, men det är viktigt att man kontrollerar med butiken eller tillverkaren om det går med just de förlängningar man har köpt.

Med den mängden information som idag går att hitta på nätet kan man lätt ta reda på det man behöver veta om olika typer och kvalitet innan man bestämmer sig för att köpa, det är bara att börja utforska hårförlängningarnas fantastiska värld!

admin