Köpa bikini online

Precis som så mycket annat är det bra att vara lite insatt när man köper en bikini online, har man koll på ett och annat behöver det inte vara en jobbig process som involverar tillbakaskickning eller liknande.

11705964-group-of-smiling-young-women-on-beach

Det absolut viktigaste att veta när man ska köpa en bikini online är allt sådan man normalt sett får reda på genom att prova den i en butik: storlek, passform och hur den helt enkelt ser ut.

Kan man sin egen kroppstyp kan man ofta lista ut vad som egentligen ser bra ut, här kommer lite hjälp på traven:

Liten byst & smala höfter

En push-up och vadderad halterneck kan skapa ett mer fylligt intryck och bandeau-topp och trekantsbikini passar mycket bra till mindre byster. Man kan även använda sig av tvärrandiga och stora mönster för att tillsynes bredda figuren. Låga trosor kan ge intryck av mer kurviga höfter, speciellt med ett bälte eller snörning i sidorna.  Ljusa färger förstorar båda områdena.

Undvik boxertrosor med raka linjer, de drar ögonen nedåt år kommer att få kroppen att se ännu rakare ut. Använd heller inte trosor med högmidja.

Liten byst & breda höfter

Samma saker som gäller för bikinitopps i förra kategorin gäller även här. Men när det gäller trosor fungerar de klassiska med högre skurna ben bättre för att skapa harmoniska proportioner.

Igen är boxertrosor inget att satsa på, men se även till att inte använda trosor med volanger.

Stor byst, smala höfter & smal midja

Större byst behöver bättre stöd, en bygel-bh och push-up formar och lyfter dessutom. En halterneck hjälper till att forma, väljer man dessutom en med bredare band och band under bysten får man bättre stöd. Hipstertrosor kan skapa en mer symmetrisk figur och låga trosor med skärp eller snörning kan också förbättra intrycket.

Undvik bandau-modeller, de kommer att få överkroppen att se tung ut, trekantsbikini är heller ingen bra idé då de inte get rätt stöd. Thaitrosor gör så att höfterna ser ännu smalare ut och boxertrosor med raka linjer ger även här ett rakare intryck.

Stor byst, breda höfter & smal midja

Igen så kan man använda informationen för toppen från förra kategorin. För trosorna är det bättre att använda klassiska trosor med högre skurna ben, snörning i sidorna förbättrar det ytterligare. Trosor i mörkare färg kan synligt förminska formen.

Bandau-modeller och trekantsbikini ska man även undvika för denna form, av samma anledningar. Men för dessa personer gäller dock att undvika låga och små trosor, och stora mönster och tvärrandigt förstorar intrycket av både byst och höft.

admin