Julklappstips till familjen

Att vare ute i god tid med julshoppingen har många fördelar. Och medan man inte behöver få alla köp gjorda långt i förväg är det skönt att få så många man bara kan avklarade. Här kommer några tips för alla medlemmar av familjen.

Till honom

En snygg skjorta är alltid välkommet, men även accessoarer som bälten, handskar och mössor kan passa. Smyg en titt i garderoben först om möjligt och se vad som behövs. Andra tips är roliga prylar eller kanske en spännande upplevelse.

Till henne

Hennes favoritparfym kan vara ett bra alternativ om hon har en. Eller varför inte ett presentkort för en heldagsbehandling på ett spa. Andra alternativ kan vara ett riktigt varmt och härligt plagg för vintermånaderna eller ett vackert smycke.

Till barnen

Med barn är det ofta bäst att utgå från deras specifika intressen mer än att försöka hitta något som alla barn kanske skulle uppskatta. Åldern blir ju en otroligt viktig faktor. Förr eller senare gäller det att börja titta på annat än leksaker och dylikt. Presentkort på en lämplig butik, vare sig det är Steam eller Bik Bok, kan ofta vara ett säkert alternativ.

admin