Julklappar till flickvännen

Man vill ge den finaste gåvan till flickvännen. Men det kan vara svårt att känna sig inspirerad och det är svårt att välja vad man ska köpa av alla alternativ man slutligen kommer på. Vi kan ge några tips på populära gåvor. 

Väska

Det är tyvärr sant att tjejer bär runt på mer saker än killar. Tjejer växer upp med en väska som håller allt de kan tänkas behöva under dagen och fortsätter så genom livet. Därför sliter de lätt ut sina väskor och de blir också trött på dem eftersom de bär samma sak dag ut och dag in. Därför kan en snygg väska vara en bra startpunkt för årets bästa jul.

Smygtitta på hennes nuvarande och tidigare väskor. Se om de har några likheter såsom extra fack eller material. Då kan du vara säker på att hon gillar det. Leta sedan efter något liknande.

Materialmässigt rekommenderar vi en skinnväska. De är klassiska, passar till allt och har varierande design så det går alltid att hitta en (eller flera) att gilla. Tar man hand om lädret håller väskan väldigt länge och kan bli en favorit i garderoben.

Dejt

Med jobb, skola och vänner är det svårt att hitta tid för varandra i ett förhållande. Ofta har man en dejt vid frukostbordet innan jobbet och myser lite framför teven innan sängdags.

Ge din flickvän ett kort där du förklarar ni ska åka iväg på en riktig dejt. Antingen planerar du hela dejten intill sista detalj för att visa hur mycket tid och omtanke du har lagt ned. Är hon dock en person som vet vad hon vill i alla situationer, kan det vara roligt att erbjuda att ni gör precis det hon vill en hel dag eller helg.

Att få sova borta på hotell en natt kan vara en nytändning i romantiken när man varit tillsammans länge. Är ni ett äventyrligt par kan du istället boka in en weekendresa eller planera aktiviteter som hon uppskattar.

Kläder

Kolla runt i hennes garderob och försök mäta av vilken klädstil hon har. Gillar hon färgstarka klänningar? Eller är hon mer för ljus t-shirt och jeans? Visst är det svårt att välja kläder åt sin partner men du behöver bara berätta att du tycker att hon skulle se fantastisk ut i utstyrseln du ger bort så kommer det inte att vara några sura miner.

I värsta fall kan du låna hennes favoritkläder och ta med dem till en klädaffär. Fråga om råd och be att de plockar fram kläder som matchar hennes favoritplagg i passform och stil.

En annan sak som alltid går hem i klädväg är underkläder. Köp ett set med BH och trosor som du tycker hon skulle se vacker eller sexig ut  i. Köp inte sockar för det tycker ingen är roligt att få, om det inte är ett par fina strumpbyxor som matchar underkläderna.

admin