Ge bort hotellnätter

När du vill ge en gåva till en partner, bröllopsparet eller varför inte dina föräldrar, är hotellnätter aldrig fel. En möjlighet att fly vardagen och bara bli ompysslad i några dagar kan ge tillbaka glöden i livet, i ett förhållande eller ett sätt att inviga ert nya liv tillsammans. 

Har du själv inget hotell att rekommendera kan du satsa på de lite större kedjorna och namnen för att vara säker på att mottagaren blir nöjd med sin vistelse. Elite Hotels har snart 40 hotell utspritt över Sverige, det 40:e invigs i Södertälje 2020. Deras ledord är att du som gäst ska känna dig som hemma. Majoriteten av hotellen är förlagda i anrika och gamla byggnader som har fått nytt liv. Men de har även några nybyggen där modern design möter klassisk gästfrihet. I många städer är Elite också en viktig del för lokalbefolkningen då deras hotell tar med sig restauranger och nattklubbar.

Det är svårt att gissa ett datum då mottagaren kan och vill åka. Är det du och din partner som ska åka kan du ta vissa friheter, men det går inte att planera en hel helg för två kompisar. Ring gärna till hotellet du vill boka och köp ett presentkort, mottagaren eller mottagarna kan sedan boka in en helg som passar dem.

Innan du väljer var du ska köpa presentkortet, kolla upp vad som finns att göra där och runt omkring. Finns det något mer som kanske kan locka mottagaren? Läs på turistsajterna vad staden erbjuder: loppisar, äventyrsbad, lyxiga restauranger, shoppingdistrikt och kulturaktiviteter. Skriv ett fint kort till gåvan och inkludera tips vad mottagaren eller mottagarna kan hitta på, om de orkar eller ens vill lämna hotellrummet under vistelsen!

admin