Dags att ta upp båten för vintern

Allt har sin tid och nu börjar hösten snart gå över till vintern och det är dags att ta upp båten för denna gång. Nu väntar det en lång vinter innan det är dags att sjösätta båten igen. Dock så är det nu som du har möjligheter att fixa med din båt så den håller samma kvalité som denna sommar.

Se till så du kan hålla på med din båt oavsett vad det är för väder och se till att dra ström till båten så du kan köra värme under tiden som du är där och håller på. Om det ska göras något med skrivet så kanske du kan vänta med detta tills snön är på väg och förvinna. Behöver du skaffa dig speciella plastprodukter som skyddar dig när du mekar med din båtmotor, eller något annat så ta en titt här på produkter från Rosén Innovation. Det är nu under vintertid som du kan handla på dig saker som du anser dig behöva till din båt.

Tänk på att tiden går fort så gör upp en plan med det som känns allra viktigaste med båten. Saker som du kanske upptäckt när du varit ute på sjön med den och tänkt att detta måste fixas innan nästa sommar. Skapa en åtgärdslista som du kan skriva ner saker som behöver åtgärdas. Det är denna lista som du ska försöka beta av nu under vinter då båten står på land. Du kanske upptäcker andra saker som behöver åtgärdas. Det gäller att prioritera vad som måste göra omgående eller som kan vänta tills senare.

admin