Dags att bädda rent i sängen?

Om du regelbundet bäddar rent i sängen så vet du vikten av att använda dig av bra kvalité på sängkläderna. Både tvätt och när vi sover så nöts dessa. Köper man sängkläder som har en högre kvalité så hänger dom med längre.

Skaffa nya sängkläder

Kanske det är så att du inser att det behövs införskaffas lite nya sängkläder. Ta en titt hos Nordic Trend Home som säljer massor med produkter till våra hem. De har ekologiska sängkläder i bomull som kanske kan vara något som passar just dig. Klicka dig vidare här för att se deras sängkläder. Det är en magisk känsla att få gå och lägga sig i en ren bäddad säng. Man sover aldrig så gott som med rena lakan, örngott och påslakan. Se till att hitta dina rutiner för byte av sängkläder och se till så du har ett par set i din garderob som är rena.

Hur ofta ska man byta

Hur ofta bör man byta sängkläderna kan man fråga sig. var fjortonde dag rekommenderas men då vi alla är olika så kan det vara skillnad på när man byter sina sängkläder. Exempelvis om man varit sjuk eller man låter sina husdjur vara i sängen så kanske man ska byta oftare. Om man varannan dag hänger ut sitt täcke och kuddar på vädring så kanske man inte behöver byta var fjortonde dag. Se till att skaffa rutiner med bytet i sängen. Har du för vana att alltid duscha innan du går och lägger dig så påverkar det ju hur pass smutsigt det blir i sängen.

admin