Betalningsmetoder online

Vi blir alltmer medvetna om olika betalningsmetoder online och säkerheten har ökat då det tidigare varit si och så med denna. Bankerna har dragit sitt strå till stacken och utvecklat Bank ID som är en bra detalj i samband med olika transaktioner av pengar och säkra inloggningar.

Tyvärr så finns det alltid de som försöker att knäcka dessa säkerhetsdetaljer på nätet. Som tur är så finns det duktiga människor som kommer med smarta lösningar på säkerhet och betalningsmetoder som kan användas online. Det finns några riktigt bra betalningsmetoder online och vi väljer här att ta upp två av de större betallösningarna online i denna artikel, Trustly och Neteller.

Trustly

Trustly är en av många företag som anlitas för transaktioner mellan privatpersoner, e-handelsföretag och banker. Även spelbolag som casinon använder sig av denna tjänst som är snabb och billig. På ett ögonblick så förs pengar över från ett konto till ett annat och du behöver inte göra något mer än att använda ditt bank ID. Trustly som är ett Svenska bolag har vuxit snabbt sedan starten 2008 och fått många utmärkelser genom åren. Genom att använda sig av samma säkerhet banker gör så kan vi känna trygghet när vi använder oss av Trustly tjänster för transaktioner mellan olika parter. E-handeln likaväl som spelbranschen är en stor användare av Trustly. De har även inlett ett samarbete med PayPal som är världsledande inom betalningar online.

Neteller

Neteller är ytterligare en tjänst online där du kan föra över pengar till eller från din bank. Detta brittiska bolag som äger och driver Neteller är Paysafe som grundades redan 1996. Liksom Trustly så är det fråga om transaktioner med pengar mellan olika aktörer på marknaden. Det kan även vara fråga om valutahandel likaväl som när man handlar i någon webbshop. Man registrerar sig enkelt på den sajt som Neteller driver och kan handla med 26 olika valutor. Detta är perfekt om du arbetar med olika länder eller handlar från andra länder än Sverige. Det finns även möjlighet att skaffa sig ett kort kopplat till Mastercard och Net+ och kunna ta ut eller betala precis som med ett vanligt kreditkort.

admin